Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Piet S. (47) uit Ermelo stuurde dertig vreselijke appjes per dag naar ex: ‘Dat is emotie hè?’

,,U heeft geen idee wat ik allemaal heb meegemaakt’’, zei Piet S. (47) uit Ermelo donderdag in de rechtszaal. Zijn ex-partner en moeder van hun tweeling heeft hem het leven ontzettend zuur gemaakt, vindt hij. Toen de relatie vorig jaar spaak liep, stuurde hij haar daarom talloze afschuwelijke appjes. ‘Dat is emotie hè’, legt hij zijn gedrag uit.

 1. Verhitte discussie in Ermelo: past een hondenlosloopgebied in een beschermde natuurzone als de Groevenbeekse heide?
  PREMIUM
  1

  Verhitte discussie in Ermelo: past een hondenlos­loop­ge­bied in een beschermde natuurzone als de Groeven­beek­se heide?

  Er is een felle discussie gaande in Ermelo over de vraag of loslopende honden nog wel passen in natuurgebieden zoals de Groevenbeekse Heide in Ermelo. Vooruitlopend op een nieuwe beheerplan voor de drie heideterreinen in Ermelo, zijn verschillende Ermeloërs een petitie gestart voor hun viervoeters, want ze willen de Groevenbeekse heide niet opgeven als hondenlosloopgebied.
 2. Veluwse kroegeigenaren blazen het stof van de bar en staan te popelen: ‘We mogen weer’
  PREMIUM

  Veluwse kroegeige­na­ren blazen het stof van de bar en staan te popelen: ‘We mogen weer’

  De aangekondigde versoepelingen zijn voor veel kroegeigenaren een geschenk uit de hemel, ook op de Veluwe. Demissionair minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid liet weten af te willen van het onderscheid tussen ‘natte’ en ‘droge’ horeca, waardoor restaurants en cafés hun deuren op 5 juni kunnen openen. ,,Ik kreeg uitgelaten appjes van collega’s. Iedereen heeft er weer zin in.”

Veluwe