Dat de 27-jarige man heeft gevochten met een medepatiënt in een kliniek in Ermelo staat volgens de rechtbank buiten kijf, maar bewijs voor het steken met een schaar ontbreekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Dat de 27-jarige man heeft gevochten met een medepatiënt in een kliniek in Ermelo staat volgens de rechtbank buiten kijf, maar bewijs voor het steken met een schaar ontbreekt. © RGBStock.com

Psychiatrische patiënt van kliniek in Ermelo ontloopt cel en tbs: steken met schaar niet bewezen

Dat ze hebben gevochten, daarover bestaat geen enkele twijfel, ook bij de rechtbank niet. Maar bewijs voor het steken met  een schaar ontbreekt en dus wordt een 27-jarige patiënt van een kliniek in Ermelo vrijgesproken van een poging tot doodslag op een medepatiënt.

  1. Oudheid herleeft onder bouwgrond Stationsstraat
    PREMIUM
    video

    Oudheid herleeft onder bouwgrond Stations­straat

    Laag voor laag wordt de geschiedenis blootgelegd. Op zoek naar sporen die wijzen op een nederzetting. Stationsstraat 120 in Ermelo, wat een grasveld was, wordt bouwrijp gemaakt voor de realisatie van sociale huurwoningen. Dat de komende bewoners niet de eerste bewoners van het perceel zijn, is te zien aan de archeologische vondsten die Daniël Scheeringa, archeoloog, projectleider en adviseur, samen met zijn team uit de grond haalt.

Veluwe