Sandra snelde naar ongeluk op spoorwegovergang in Ermelo: ‘die man had echt een engeltje op z’n schouder’

videoDe bestuurder van de zwarte Audi die vanmorgen in botsing kwam met een trein in Ermelo heeft heel veel geluk gehad. Volgens buurtbewoner Sandra Schriever had het heel anders kunnen aflopen.

De Ermelose woont op zo’n honderd meter van de spoorwegovergang en zat thuis toen ze iets na 9.00 uur de luide, aanhoudende toeter hoorde van een trein, gevolgd door een harde klap. ,,Ik ben direct naar buiten gesneld en zag een auto gedraaid op de overweg staan. Het motorblok was er blijkbaar uitgevlogen, want dat lag een paar meter verderop. De bestuurder werd intussen door twee mannen uit het voertuig gehaald en voorzichtig tegen een boom gezet.’’

  1. Getuigen moeten verdachte inbreker uit Ermelo alibi verschaffen

    Getuigen moeten verdachte inbreker uit Ermelo alibi verschaf­fen

    Voor een reeks inbraken en pogingen daartoe in de afgelopen nieuwjaarsnacht in Ermelo moeten nog zeven getuigen worden gehoord. Dat heeft de rechtbank in Zutphen besloten na het verzoek van één van de advocaten van de drie jongemannen die verdacht worden. Een van hen, de 19-jarige J.D. uit Ermelo, ontkent namelijk betrokken te zijn geweest en hoopt dat hij een alibi kan verschaffen. De twee anderen hebben belastend tegen hem verklaard.

Veluwe