Volledig scherm
logo stichting vermiste kinderen © logo stichting vermiste kinderen

Stichting Vermiste Kinderen: vermist meisje (17) uit Ermelo is terug

updateDe 17-jarige Ermelose die sinds vorige week dinsdag was vermist, is weer terecht. De Stichting Vermiste Kinderen meldt dat ze terug is op de groep bij de instelling Groot Emaus in Ermelo. 

De Stichting Vermiste Kinderen was benaderd door de adoptieouders die zich ernstig zorgen maakten om hun dochter. Omdat de politie geen alarm wilde slaan hadden ze de SVK gebeld. De stichting hoeft zich niet aan allerlei regels te houden waar Amber alert en de politie zich wel aan moeten houden. ,,Voor ons telt alleen maar het kind. Al is het honderd keer weggelopen, dat maakt voor ons niet uit. Wij ondersteunen de ouders.” 

  1. Ex verongelukte Chiara (22) uit Ermelo aanvaardt boete na snelwegdrama in Duitsland
    PREMIUM
    VIDEO

    Ex verongeluk­te Chiara (22) uit Ermelo aanvaardt boete na snelwegdra­ma in Duitsland

    Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. De Nunspeter was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.

Veluwe