Drukte in de bossen bij Staverden. Toeristen die naar de Veluwe komen zouden meer gespreid moeten worden naar ook de onbekende plekken, denkt Herre Dijkeman van  Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de bossen bij Staverden. Toeristen die naar de Veluwe komen zouden meer gespreid moeten worden naar ook de onbekende plekken, denkt Herre Dijkeman van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.

Toeristen op de Veluwe gaan allemaal naar dezelfde plekken; spreiding is nodig om natuur te redden

Toeristen die naar de Veluwe komen moeten meer gespreid worden over verschillende plekken en tijdstippen. Gebeurt dat niet dan maken ze de natuur kapot.

  1. West Veluwse zorgverleners verenigen zich in nazorg corona:  ,,De naweeën zijn ontzettend hevig, langdurig en zelfs chronisch als je ze op hun beloop laat’’
    PREMIUM

    West Veluwse zorgverle­ners verenigen zich in nazorg corona: ,,De naweeën zijn ontzettend hevig, langdurig en zelfs chronisch als je ze op hun beloop laat’’

    Vraag om hulp bij je herstel van Covid-19! Dat is de kern van de boodschap die eerstelijns zorgverleners in de regio West Veluwe naar buiten brengen. Ze maken zich zorgen om een groep patiënten die kampt met ernstige naweeën van het virus en daar alleen niet uitkomen. Ze hebben nu de handen ineen geslagen voor een gezamenlijk revalidatieprogramma. ,,We kunnen helpen, dus trek aan de bel”, zegt huisarts Sander van der Plas.

Veluwe