Trucker was bijna op eindpunt toen fietser (78) werd geschept in Ermelo

VIDEODe chauffeur die vanmiddag betrokken is geraakt bij een ernstig verkeersongeluk in Ermelo was bijna op zijn bestemming. Op een paar honderd meter voor het eindpunt van zijn rit kwam de chauffeur in botsing met een fietser. Een 78-jarige man uit Ermelo raakte daarbij ernstig gewond.

De oplegger is eigendom van transportbedrijf Claesen Transport uit het Limburgse Roggel, vlak bij Roermond. De eigenaar van het transportbedrijf laat weten dat hij via de media en een andere trucker op de hoogte is gebracht van het ongeluk. ,,Ik heb nog niets van de politie gehoord. Ik ben nog niet door ze gebeld’’, reageert Lex Claessen.

  1. Witte maskers en rasta-haar: mogelijk verband woningovervallen Ermelo, Hierden en Vierhouten

    Witte maskers en ras­ta-haar: mogelijk verband woningover­val­len Ermelo, Hierden en Vierhouten

    De overval op een woning aan de Julianalaan in Ermelo op zaterdag 8 februari heeft mogelijk verband met eerdere overvallen in Hierden op 23 januari en Vierhouten in maart vorig jaar. Daarom roept de politie nogmaals getuigen van deze drie woningovervallen op zich te melden. Op basis van het onderzoek tot dusver denkt de recherche dat het om jonge mannen gaat, één van hen heeft vermoedelijk opvallend halflang rasta-haar.

Veluwe