Foto ter illustratie. Tijdens een surveillance wisten politieagenten van team Veluwe West GHB, XTC en hennep op te sporen in een auto.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Tijdens een surveillance wisten politieagenten van team Veluwe West GHB, XTC en hennep op te sporen in een auto. © ANP/Lex van Lieshout

Twee mensen in Ermelo aangehouden met diverse soorten drugs op zak

De politie Veluwe West heeft vanochtend om 04.00 uur in Ermelo een personenauto aangehouden met twee inzittenden. Het vermoeden bestond dat er drugs in de auto aanwezig zouden zijn en daarom werd gevraagd aan de inzittenden om alle drugs te overhandigen. 

 1. Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen
  PREMIUM
  update | video

  Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen

  Zoekt de politie voor niets op het water naar de vermiste kanoër uit Ermelo? Hoewel ook vandaag tussen Strand Horst en Zeewolde vergeefs is gezocht naar de 27-jarige man die al sinds vrijdagavond wordt vermist, wordt niet uitgesloten dat hij zelf op het droge is gekomen. Zaterdag werd zijn kano gevonden in de vaargeul. Al drie dagen wordt er op en in het water naar de man gezocht.
 2. Ermelose boswachter: ‘Aanlijnplicht beschermt pasgeboren wild, maar ook honden’
  PREMIUM

  Ermelose boswachter: ‘Aanlijn­plicht beschermt pasgeboren wild, maar ook honden’

  De aanlijnplicht voor honden in Ermelose losloopgebieden, die ruim een week geleden is ingegaan, moet er voor zorgen dat het wild en de pasgeboren jongen de rust en veiligheid krijgen die ze de eerste weken nodig hebben. Hiertoe is besloten omdat blijkt dat loslopende honden de dieren dusdanig opjagen dat deze naar de rand van de bossen vluchten, met alle gevolgen van dien. De meningen van de hondenbezitters over deze maatregel zijn zeer verdeeld.
 1. De Stentor Nieuws Update: Feest in Deventer en GAE onthaald door uitgelaten menigte
  Play

  De Stentor Nieuws Update: Feest in Deventer en GAE onthaald door uitgelaten menigte

  15:54
 2. Bijzondere nacht voor hotelgasten met spontaan Go Ahead Eagles-feest
  Play

  Bijzondere nacht voor hotelgas­ten met spontaan Go Ahead Eag­les-feest

Veluwe