Al vijf dagen zoekt de politie op het Wolderwijd naar een 27-jarige man uit Ermelo. Zijn kano (links) werd zaterdag gevonden in de vaargeul tussen Strand Horst en Zeewolde.
Volledig scherm
Al vijf dagen zoekt de politie op het Wolderwijd naar een 27-jarige man uit Ermelo. Zijn kano (links) werd zaterdag gevonden in de vaargeul tussen Strand Horst en Zeewolde. © Bram van de Biezen/Inzet: de Stentor

Vermissing Ermelose kanoër (27) nog altijd een raadsel: ‘Zitten met heel veel vragen’

videoNog altijd ontbreekt ieder spoor van de 27-jarige kanoër die sinds vrijdagavond wordt vermist. Vandaag ging de zoektocht op het Wolderwijd tussen Ermelo en Zeewolde verder. Niemand lijkt te weten wat er met de man is gebeurd. ,,We zitten nog met heel veel vragen’’, aldus de politie. 

 1. Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen
  PREMIUM
  update | video

  Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen

  Zoekt de politie voor niets op het water naar de vermiste kanoër uit Ermelo? Hoewel ook vandaag tussen Strand Horst en Zeewolde vergeefs is gezocht naar de 27-jarige man die al sinds vrijdagavond wordt vermist, wordt niet uitgesloten dat hij zelf op het droge is gekomen. Zaterdag werd zijn kano gevonden in de vaargeul. Al drie dagen wordt er op en in het water naar de man gezocht.
 2. Ermelo eist afbreken illegale panden in hoofdpijndossier rond pallethandel Ten Hove
  PREMIUM

  Ermelo eist afbreken illegale panden in hoofdpijn­dos­sier rond pallethan­del Ten Hove

  Pallethandel Ten Hove in Ermelo staat met de rug tegen de muur. Het bedrijf moet van de gemeente Ermelo binnen acht weken zes illegaal gebouwde panden op zijn terrein aan de Haspel afbreken. Ook moet het onder druk van dwangsommen binnen zes weken de opslag van pallets in de open lucht stoppen. De gemeente is bovendien gestopt met een onderzoek naar de haalbaarheid van verplaatsing van het bedrijf.
 1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
  Play

  Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

 2. Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen
  Play

  Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen

Veluwe