Volledig scherm
© ANP

Vrouw uit Ermelo (22) loopt op snelweg bij Bad Bentheim en komt om het leven

Een 22-jarige Ermelose is zaterdagochtend in alle vroegte om het leven gekomen op de snelweg A31 bij Bad Bentheim net over de grens in Duitsland.  Ze liep op de rijbaan en is geschept door een voorbijkomende auto. De politie in Duitsland staat voor een raadsel.

De A31 bij Schüttorf (Landkreis Grafschaft Bentheim) is lange tijd afgesloten geweest voor onderzoek. De vrouw is met nog onbekend doel uit de auto gegaan waar ze in zat met een 35-jarige man. Ze liep in de richting van het Ruhrgebied toen ze geschept werd. De man met wie ze op weg was wordt door de politie ondervraagd. De snelweg is uren afgesloten geweest maar inmiddels weer open.

  1. Getuigen moeten verdachte inbreker uit Ermelo alibi verschaffen

    Getuigen moeten verdachte inbreker uit Ermelo alibi verschaf­fen

    Voor een reeks inbraken en pogingen daartoe in de afgelopen nieuwjaarsnacht in Ermelo moeten nog zeven getuigen worden gehoord. Dat heeft de rechtbank in Zutphen besloten na het verzoek van één van de advocaten van de drie jongemannen die verdacht worden. Een van hen, de 19-jarige J.D. uit Ermelo, ontkent namelijk betrokken te zijn geweest en hoopt dat hij een alibi kan verschaffen. De twee anderen hebben belastend tegen hem verklaard.

Veluwe