Ten zuiden van de jachthaven van Strand Horst komt een bruisend toeristisch centrum, met een hotel, evenementenhal, wandelboulevard en recreatiebungalows aan het water, als het aan wethouder Hans de Haan ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ten zuiden van de jachthaven van Strand Horst komt een bruisend toeristisch centrum, met een hotel, evenementenhal, wandelboulevard en recreatiebungalows aan het water, als het aan wethouder Hans de Haan ligt. © Foto Hollandluchtfoto/Van de Biezen

Wethouder Ermelo: hotel en evenementenhal op Strand Horst gaan door

Met de aanleg van een nieuw natuurgebied bij Strand Horst in Ermelo en de toezegging dat er maximaal op 26 dagen per jaar openlucht-evenementen mogen worden gehouden bij het nieuw in te richten Strand Horst, hoopt wethouder Hans den Haan alle 134 bezwaarden tevreden te stellen.

  1. Kan Apeldoornse trainer Peter Wesselink met DVS’33 uit Ermelo profclub Vitesse uit het bekertoernooi wippen?
    PREMIUM

    Kan Apeldoorn­se trainer Peter Wesselink met DVS’33 uit Ermelo profclub Vitesse uit het bekertoer­nooi wippen?

    ,,Het is vooral lekkere spanning”, zegt Peter Wesselink. De Apeldoornse trainer van DVS’33 uit Ermelo, die zelf een verleden heeft bij Vitesse, maakt zich met zijn manschappen op voor de bekerwedstrijd tegen de Arnhemmers, dinsdagavond in het Gelredome. Natuurlijk hopen ze op een stunt. ,,We moeten zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven, dan kunnen er gekke dingen gebeuren.”

Veluwe