Volledig scherm
De vlammen slaan uit de woning in Ermelo. © Persbureau Heitink

Woningbrand in Ermelo: bewoners veilig

In een woning aan de Havikshof in Ermelo is aan het eind van de middag brand uitgebroken. Volgens de melding van de brandweer is er sprake van een middel-brand. De bewoners wisten zelf veilig uit de woning te komen.

Voor de bluswerkzaamheden zijn korpsen uit Ermelo, Harderwijk en Putten opgeroepen. De brand is ontstaan in een slaapkamer. Omdat aanvankelijk de vrees bestond dat het vuur zou uitbreiden was een tweede blusvoertuig opgeroepen, maar die bleek niet nodig. Even na zes uur had de brandweer het vuur onder controle en werd de woning gelucht. 

  1. Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Je vaccinatie halen die je beschermt tegen infectieziekten? Dat kan je maar beter wél doen. Hoewel stafarts jeugdgezondheid Marjolein van der Laan van GGD Noord- en Oost-Gelderland ieders keuze respecteert, hoopt ze toch de vaccinatiegraad in haar werkgebied te verhogen. Een proef in zes gemeenten op de Noord Veluwe is een van de maatregelen. Van der Laan: ,,Alle jongeren die zijn opgeroepen voor de meningokokkenvaccinatie, krijgen de mogelijkheid andere gemiste vaccinaties alsnog te krijgen.”

Veluwe