Omwonenden van bedrijventerrein Kerkdennen in Ermelo vrezen meer vrachtverkeer als gevolg van de plannen van vleesverwerker Polskamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Omwonenden van bedrijventerrein Kerkdennen in Ermelo vrezen meer vrachtverkeer als gevolg van de plannen van vleesverwerker Polskamp. © Bram van de Biezen

Zorgen over verdubbeling productie vleesbedrijf Polskamp in Ermelo: ‘We willen toch juist mínder bedrijvigheid?’

Vleesverwerker Polskamp in Ermelo mag zijn productie verdubbelen. Omwonenden vrezen een forse toename van het vrachtverkeer en roepen de gemeente op het besluit te herzien. Maar ook binnen de lokale politiek zijn er zorgen. ,,We hadden toch juist afgesproken dat we mínder zware bedrijvigheid willen op Kerkdennen?’’ zegt Ronald van Veen van de ChristenUnie (CU).

10 reacties

 • H. Oosterom

  1 jaar geleden
  Persoonlijk vindt ik de walging wekkende lucht die daar vandaan komt een groter probleem, niet te harden die stank die er soms vandaan komt. Vooral op zaterdagen als de grote schoonmaak bezig lijkt te zijn. 🤮
 • Bernhard Muts

  1 jaar geleden
  Het paste daar prima, in de jaren 70 en 80. Maar toen werd ermelo west gebouwd. Ze hadden al lang geleden een plek moeten krijgen op Veldzicht. Nu zitten ze mooi klem.
 • Harm Platz

  1 jaar geleden
  Over verplaatsing wordt makkelijk gedacht. Mensen, die later kwamen wonen dan bedrijven die er gehuisvest zijn, vinden dat het bedrijven terrein verplaatst moet worden. De kosten moeten dan blijkbaar worden opgehoest door de bedrijven die er al langer zitten dan de meeste klagende omwoners. Nou omwoners als jullie de verplaatsing nu eens gingen betalen, is het dan nog steeds zo'n groot probleem?
 • S Kwijper

  1 jaar geleden
  Wat een zeikerds wonen er toch om de bedrijventerreinen heen. Ga dan ergens anders wonen. Je weet nu eenmaal dat er vrachtverkeer is. Als een onderneming groeit word je met de grond gelijk gemaakt.
 • Ger Pol

  1 jaar geleden
  Beetje moe van al het gejank, sorry