Werknemers van Activision Blizzard protesteerden eerder dit jaar tegen de misstanden in het bedrijf, waaronder vrouwenrechten en rechten van minderheden.
Volledig scherm
Werknemers van Activision Blizzard protesteerden eerder dit jaar tegen de misstanden in het bedrijf, waaronder vrouwenrechten en rechten van minderheden. © AFP

Activision Blizzard treft schikking van ruim 15 miljoen euro in rechtszaak

Spelontwikkelaar Activision Blizzard heeft op haar website laten weten een schikking te hebben getroffen met de Amerikaanse Equal Employment Opportunity Commission (EEOC). De EEOC had een rechtszaak tegen de gamegigant aangespannen vanwege vermeende seksuele intimidatie en discriminatie.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?