De Duitser Remo Rimmel sloot zich zeven jaar geleden aan bij de organisatie Back2Warcraft. De organisatie organiseert en zendt toernooien uit van het 19 jaar oude spel Warcraft 3.
Volledig scherm
De Duitser Remo Rimmel sloot zich zeven jaar geleden aan bij de organisatie Back2Warcraft. De organisatie organiseert en zendt toernooien uit van het 19 jaar oude spel Warcraft 3. © Warcraft/Back2Warcraft

Duitser blies Warcraft 3 nieuw leven in: ‘We hebben fans plek gegeven die ze thuis kunnen noemen’

Achttien jaar geleden kwam het strategiespel Warcraft 3: The Frozen Throne uit. Hoewel de meeste spellen het maar een paar jaar volhouden, is de competitieve scene van Warcraft 3 nog steeds springlevend. Dit komt door een hechte gemeenschap, waar de Duitse Remo ‘RemoDemo’ Rimmel van Back2Warcraft als toernooipresentator deel van uitmaakt.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.