Max Temminck is 22 jaar en verhuist naar Duitsland om daar coach te worden van het esports-team SK Prime. In dat League of Legends-team speelt ook zijn landgenoot Alois Nelissen.
Volledig scherm
Max Temminck is 22 jaar en verhuist naar Duitsland om daar coach te worden van het esports-team SK Prime. In dat League of Legends-team speelt ook zijn landgenoot Alois Nelissen. © SK Gaming

Max (22) verhuist naar Duitsland en wordt fulltime esports-coach: ‘Ik kan dit op een natuurlijke manier’

Max Temminck, online beter bekend als Raqo, verhuist naar Keulen en wordt daar fulltime coach van het League of Legends-team SK Prime waarin onder anderen de Nederlander Alois Nelissen speelt. Max maakt vanavond zijn debuut in de Duitse League of Legends-competitie.

 1. Ambitieuze gamers gezocht: H20 Esports Campus Amsterdam gaat esporters opleiden

  Ambitieuze gamers gezocht: H20 Esports Campus Amsterdam gaat esporters opleiden

  De H20 Esports Campus Amsterdam gaat vanaf januari op zoek naar getalenteerde gamers (16+) die ambiëren om professioneel esporter te worden. Het Talent Ontwikkel Programma (TOP) is een initiatief van de campus, samen met de Talent Academy Group (TAG), Movamento en het Welness Profi Center. Het programma vindt in het weekend plaats, onder begeleiding van professionals uit de esport- en sportwereld. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 28 februari. De selectie vindt begin maart plaats.
 1. Een wervelwind aan doelpunten bij PEC en Go Ahead
  Play

  Een wervelwind aan doelpunten bij PEC en Go Ahead

 2. Samenvatting | PEC Zwolle - SC Heerenveen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PEC Zwolle - SC Heerenveen

  26 februari