Sony brengt de eerste grote update voor de PlayStation 5 uit sinds de release van de console. Eén van de grote toevoegingen is de mogelijkheid om een externe USB-schijf te gebruiken voor extra opslag.
Volledig scherm
Sony brengt de eerste grote update voor de PlayStation 5 uit sinds de release van de console. Eén van de grote toevoegingen is de mogelijkheid om een externe USB-schijf te gebruiken voor extra opslag. © AFP

Nieuwste update PlayStation 5 staat gebruik externe opslag toe

Sony, de maker van de Playstation 5, heeft een update voor de console uitgebracht met flink wat nieuwe features. De grootste toevoeging is de mogelijkheid om je spellen voortaan op te slaan op een externe schijf.

  1. Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Rudy van Buren is een van de beste simracers van Nederland. De 29-jarige Nederlander begon zijn carrière op de kartbaan, maar moest daar vanwege de hoge kosten mee stoppen. Zijn daaropvolgende overstap naar de sim was zo succesvol dat het hem ook weer kansen op het echte circuit opleverde, maar dat ging volgens de coureur zeker niet vanzelf. „Veel mensen beseffen niet hoeveel marketingwerk er nodig is om te kunnen racen.”