PSV Esports ongeslagen aan kop in Dutch League

Dutch LeaguePSV Esports heeft in de Dutch League de kraker tegen Defusekids gewonnen. Het League of Legends-team van de voetbalclub staat dankzij deze winst ongeslagen bovenaan de ranglijst.

In de onderlinge confrontatie tussen de twee topfavorieten voor de titel in de Dutch League nam PSV vanaf de start het initiatief en liep Defusekids lichtelijk achter de feiten aan. Vooral Sander ‘Kitty’ Everink van PSV (ex-Defusekids)had in de botlane na twintig minuten een flinke voorsprong op zijn directe tegenstander.

Na een half uur deed Defusekids een laatste poging door Baron te veroveren. PSV ging echter direct het gevecht aan en maakte daarna een einde aan de game. Door de winst staat PSV Esports met een score van 4-0 bovenaan de Dutch League. Defusekids won eerder op de avond nog wel van mCon esports en staat met 3-1 op de tweede plaats.

Dubbelslag Dynasty

Tot gisteravond was Dynasty na twee gespeelde wedstrijden puntloos, maar dankzij overwinningen op Team THRLL en Echo Zulu klimt de organisatie in een klap naar een gedeelde derde plaats. Team THRLL staat na vier nederlagen onderaan.

Uitslagen Dutch League speelronde 3

19:00: Dynasty - Team THRLL 1-0
20:00: Defusekids - mCon esports 1-0
21:00: Dynasty - Echo Zulu 1-0
22:00: Defusekids - PSV Esports 0-1

Tussenstand Dutch League

1. PSV Esports (4-0)
2. Defusekids (3-1)
3. mCon esports (2-2)
3. Dynasty (2-2)
5. Echo Zulu (1-3)
6. Team THRLL (0-4)

PSV won de topper tegen Defusekids in de Dutch League en gaat nu ongeslagen aan kop.
Volledig scherm
PSV won de topper tegen Defusekids in de Dutch League en gaat nu ongeslagen aan kop. © 4Entertainment