De Shanghai Dragons hebben wederom een groot Overwatch-toernooi gewonnen. Zowel de Noord-Amerikaanse teams als het tweede Chinese team konden geen weerstand bieden tegen de dominante Dragons.
Volledig scherm
De Shanghai Dragons hebben wederom een groot Overwatch-toernooi gewonnen. Zowel de Noord-Amerikaanse teams als het tweede Chinese team konden geen weerstand bieden tegen de dominante Dragons. © Overwatch League

Shanghai Dragons wint tweede Overwatch-toernooi op rij

Het Chinese esportsteam Shanghai Dragons is de winnaar van de Overwatch Summer Showdown. Hierdoor heeft het team twee grote toernooien achter elkaar gewonnen, een uitzonderlijke prestatie in het schietspel. Shanghai Dragons neemt dankzij de overwinning 100.000 dollar (zo’n 85.000 euro) mee naar huis en staat nu bovenaan in het klassement.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.