Het nog puntloze Team THRLL probeert vanavond die status in de Dutch League te doorbreken tegen mCon Esports.
Volledig scherm
Het nog puntloze Team THRLL probeert vanavond die status in de Dutch League te doorbreken tegen mCon Esports. © 4Entertainment

Team THRLL op jacht naar eerste winst in Dutch League

Dutch LeagueIn de Nederlandse League of Legends-competitie Dutch League staat Team THRLL als enige nog met lege handen. Vanavond proberen zij die ban te breken tegen mCon esports. Koploper PSV Esports poogt ongeslagen te blijven.

Vorige week greep PSV de koppositie op overtuigende wijze door concurrent Defusekids in een directe confrontatie te verslaan. Vanavond sluit de voetbalclub de eerste seizoenshelft af tegen Echo Zulu, dat slechts een van hun vier wedstrijden won.

Dynasty kent een weergaloze comeback. Na een zwakke start (0-2) in de competitie won het team twee wedstrijden op rij en staat het comfortabel in de middenmoot. Vanavond proberen zij die lijn door te trekken tegen Defusekids.

Team THRLL is het enige puntloze team in de Dutch League. Het verloor tot nu toe achtereenvolgens van PSV, Defusekids, Echo Zulu en Dynasty. Vanavond proberen zij tegen mCon esports het tij te keren en de eerste overwinning bij te schrijven.

Speelschema speelronde 5 Dutch League

19.00: mCon esports - Team THRLL
20.00: Dynasty - Defusekids
21.00: Echo Zulu - PSV Esports