mCon Esports en Dynasty nemen het in de Dutch League voor de tweede keer tegen elkaar op.
Volledig scherm
mCon Esports en Dynasty nemen het in de Dutch League voor de tweede keer tegen elkaar op. © 4Entertainment

Tweede seizoenshelft Nederlandse League of Legends-competitie van start

Dutch LeagueNu alle teams een keer tegen elkaar hebben gespeeld is het tijd voor de tweede seizoenshelft van de Dutch League. Defusekids gaat op zoek naar eerherstel en PSV probeert ongeslagen te blijven.

Defusekids was samen met PSV Esports de grote favoriet voor de titel in het eerste seizoen van de Dutch League, maar kreeg de laatste twee wedstrijden een draai om de oren. Eerst verloren zij de topper tegen PSV en aan het einde van de eerste seizoenshelft werd ook van Dynasty niet gewonnen. Tegen Team THRLL is Defusekids dan ook op zoek naar eerherstel.

Koploper PSV is tot nog toe ongeslagen, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Het duel tegen Echo Zulu werd afgelast wegens technische problemen en wordt op een later moment ingehaald. Vanavond treden ze net als Defusekids aan tegen Team THRLL.

Halverwege de ranglijst krijgt mCon esports de kans om weer aan te haken bij de top met twee wedstrijden op het programma. Ze treffen Dynasty en Echo Zulu en kunnen na vanavond bij twee overwinningen zomaar weer tweede staan.

Speelschema Dutch League 18 februari

19.00: Team THRLL- Defusekids
20.00: mCon esports - Dynasty
21.00: Team THRLL - PSV Esports
22.00: mCon esports - Echo Zulu