Vicepresident Jeff Kaplan van gameontwikkelaar Blizzard vertrekt na bijna 20 jaar bij het bedrijf. Kaplan is voornamelijk bekend van zijn werk rond het spel Overwatch.
Volledig scherm
Vicepresident Jeff Kaplan van gameontwikkelaar Blizzard vertrekt na bijna 20 jaar bij het bedrijf. Kaplan is voornamelijk bekend van zijn werk rond het spel Overwatch. © Activision Blizzard

Vicepresident Jeff Kaplan vertrekt na bijna 20 jaar bij Blizzard

Vicepresident Jeff Kaplan heeft aangekondigd dat hij vertrekt bij gameontwikkelaar Blizzard Entertainment, waar hij sinds mei 2002 werkzaam was. Kaplan is binnen de gaming community enorm geliefd vanwege zijn bijdrage aan de succesvolle games World of Warcraft en Overwatch.

  1. Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Rudy van Buren is een van de beste simracers van Nederland. De 29-jarige Nederlander begon zijn carrière op de kartbaan, maar moest daar vanwege de hoge kosten mee stoppen. Zijn daaropvolgende overstap naar de sim was zo succesvol dat het hem ook weer kansen op het echte circuit opleverde, maar dat ging volgens de coureur zeker niet vanzelf. „Veel mensen beseffen niet hoeveel marketingwerk er nodig is om te kunnen racen.”