Ontwikkelaar Electronic Arts heeft de FIFAe World Cup en FIFAe Nations Cup afgelast. Aan de FIFAe World Cup zou de Nederlander Levy Frederique meedoen, en ook aan de FIFAe Nations Cup deed Nederland met een team mee.
Volledig scherm
Ontwikkelaar Electronic Arts heeft de FIFAe World Cup en FIFAe Nations Cup afgelast. Aan de FIFAe World Cup zou de Nederlander Levy Frederique meedoen, en ook aan de FIFAe Nations Cup deed Nederland met een team mee. © EA

Wereldkampioenschap FIFA 21 wederom afgelast wegens coronavirus

Wereldvoetbalbond FIFA heeft in een statement laten weten dat de FIFAe World Cup en de FIFAe Nations Cup dit jaar niet doorgaan. Reden voor de afgelasting is de aanhoudende impact van het coronavirus en de daarbij behorende gezondheidsrisico’s voor alle betrokkenen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.