-
PREMIUMOver de Tong
Bij Auberge ’t Asje draait het om de houtskool-ervaring
Lelystad -
PREMIUMrecensie1
Het kloppende hart van Lierderholthuis is uit zijn as herrezen
Verwacht geen culinaire hoogstandjes of onder architectuur geconstrueerde meesterwerkjes. Simpel maar lekker eten is wat je krijgt bij grand café De Wettering. Die eenvoud heeft zijn bekoring.Lelystad -
17
OPROEP: Wat is jouw uit-tip voor Oost-Nederland? Laat het ons weten!
Welk evenement mogen onze lezers echt niet missen? Heb jij dé tip voor een gezellige, bijzondere of spannende culturele activiteit in onze regio? De Stentor verzamelt uit-tips van lezers en heeft jouw hulp nodig!Lelystad -
PREMIUMRecensie1
Voor geheelonthouders is het bij Ratatouille in Harderwijk goed toeven
Chef Gerwin Dooijeweerd en gastvrouw Cindy Berkenbosch zijn vorige maand, als nieuwe eigenaren van restaurant Ratatouille in Harderwijk, aan een gezamenlijke toekomst begonnen. Hoe brengen ze het ervan af?Lelystad -
PREMIUMRecensie9
Een 9 voor het hoofdgerecht: dit restaurant in Deventer is echt next level Aziatisch
Het grote Deventer horeca-avontuur van de Thais-Nederlandse broers Beer en Bird Mungla en Malou Jansen begon ooit bij El Popo, daar leerden ze elkaar kennen. Na diverse omzwervingen opent het drietal in 2020 restaurant Bird. Modern Asian shared dining, of vrij vertaald: eten zoals ze in Azië doen, met je familie aan een tafel deel je allerlei eten. Het moderne zit in het combineren van smaken en ingrediënten, niet standaard traditioneel Aziatisch.Lelystad
-
PREMIUMRecensie1
Bij N°15 in Hoog Soeren ademt alles sfeer uit zonder kneuterig te worden
Lelystad -
PREMIUMRecensie1
Voor etiquette en ingewikkelde amuses hoef je hier niet te zijn, voor liefdevol (en betaalbaar) eten wel
De oorspronkelijke opening van ‘Thuis bij de Jongens’ in Zutphen stond in mei 2022 gepland. Een auto-ongeluk gooit roet in het eten van Henk Fioole en Walid Beggani. Maar in oktober 2022 was het dan toch een feit: een tweede ‘thuis’, met de authentieke Libanese keuken als kloppend hart.Lelystad -
PREMIUMRecensie1
In deze elegante villa in Zwolle knalt één gerecht eruit: ‘Ik wil niet dat het opraakt’
Tussen de statige panden aan de Stationsweg in Zwolle staat een elegante villa. Hier is Coperto Restobar gevestigd. Je vindt er verfijnde gerechten met een verhaal en onverwachte smaakcombinaties, geïnspireerd op Italiaanse en Franse klassiekers. Eén gerecht knalt eruit.Lelystad
-
PREMIUMRecensie
Restaurant Maan in Nijkerk: gedurfde zet van een talentvolle chef
Lelystad -
PREMIUMRecensie1
De Duif in Ruurlo geeft het onpersoonlijke all-you-can-eatconcept een persoonlijk tintje
In de mooie, landelijke omgeving tussen Ruurlo en Groenlo ligt De Duif, multifunctioneel café-restaurant. Lunch, feesten, partijen, outdooractiviteiten en diner; het kan allemaal. Onbeperkt à la carte zelfs. Zoveel gangen als je wil, tot de keuken sluit. Hier komen we vast niet hongerig vandaan.Lelystad -
PREMIUMRecensie
Bij dit restaurant in Deventer klapt de persoonlijkheid van het bord
Eten wat de pot schaft, dat is het principe van restaurant Carotte in Deventer. En in die pot spelen seizoensgebonden groenten, die het liefst uit de buurt worden gehaald, de hoofdrol. Smaken komen daarentegen uit de gehele wereld. En mensen die écht niet zonder vlees of vis kunnen, hoeven niet te treuren.Lelystad -
PREMIUMRECENSIE
Deze ambiance verwacht je in een wereldstad, niet in Lelystad (en de prijs valt ook best mee)
Hoge kwaliteit, zonder poespas. Bij MJ Café in de Bataviahaven in Lelystad kun je hoogwaardig lunchen en dineren, of wat drinken in de wijnbar met charcuterie, oesters en ongeveer 40 biertjes op de tap. En zo heel duur is dat helemaal niet. -
PREMIUMRECENSIE4
In restaurant De Hoofdige Boer voelt het een beetje alsof de tijd heeft stilgestaan
De naam De Hoofdige Boer komt uit een gedicht van A.C.W. Staring over een eigengereide boer. Dat eigengereide lijkt ook voor de derde generatie Holtslag te werken, dit jaar viert het hotel-café-restaurant in Almen namelijk zijn 70-jarige jubileum.