PREMIUM
Bij dit restaurant in Raalte krijgen we een frikandel als voorgerecht, dat kan haast niet misgaan
Over de TongIn 1989 sprongen broers Hans en Benny Poppe met hotel-restaurant De Zwaan in Raalte succesvol in het diepe. Na de hotelschool vergezelt zoon Steve in 2018 de heren. Tijd om de proef op de som te nemen.
Culinair recensent Eltekeh Luijendijk beoordeelt iedere week een restaurant in de regio. Een aanrader of niet?
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMVOOR U GETEST
Kim Jansen probeert uit: ‘Zijn de smaken van De Haarlerberg nog altijd hetzelfde?’
HAARLE – Vers bloed bij De Haarlerberg! Maar betekent dat ook écht dat er iets verandert? Weet het restaurant aan de Kerkweg een nieuwe doelgroep aan te spreken? Of is dat eigenlijk helemaal niet nodig? -
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
indebuurt.nl
Nick en Saartje toveren oude paardentrailer om tot foodtruck: 'Wel spannend'
Een restaurant op wielen, dat leek Nick Twickler (33) en Saartje Bosscha (24) wel wat. Het horecastel werkte in luxe restaurants en bouwt een oude paardentrailer om tot foodtruck. “We misten de vrijheid om naar een gast toe te komen. Met een foodtruck kan dat wel en doen wat we eigenlijk altijd in een restaurant deden”, zegt Saartje. -
indebuurt
Napolitaanse Davide opent Italiaanse streetfoodzaak: 'De tomatensaus zit in mijn bloed'
Op de oude plek van Wayback Burgers aan de Diezerkade in Zwolle vind je een nieuwe zaak: Via Toledo. De oven uit Napels moet nog komen, net als een schilderij uit die stad, maar verder is bijna alles af. Eigenaar Davide Cerchia (28), geboren en getogen in Napels, kan niet wachten om Zwollenaren kennis te laten maken met Italiaans-Napolitaans streetfood.
-
indebuurt.nl
Op deze Zwolse plek openen de eigenaren van 't Pestengasthuys een nieuwe horecazaak
Op de oude plek van Lots & More in de Sassenstraat vlakbij de Sassenpoort komt een nieuwe horecazaak. De eigenaren van ’t Pestengasthuys in Zwolle openen binnenkort een eetgelegenheid met Franse keuken.Zwolle -
-
-
indebuurt.nl
Nationale Pannenkoekdag: hier in Deventer eet je pannenkoeken
Het is vandaag Nationale Pannenkoekdag! Goed excuus om jezelf te trakteren op een pannenkoek voor ontbijt, brunch, lunch, diner of toetje. Je kunt natuurlijk zelf aan de bak gaan, maar je bent vast niet de eerste waarbij de eerste (en tweede en derde) pannenkoek altijd mislukt. Bij deze restaurants in Deventer zit je gebakken voor een verse pannenkoek!Deventer -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer