De Allianz Arena in München, waar Hongarije woensdag op bezoek komt.
Volledig scherm
De Allianz Arena in München, waar Hongarije woensdag op bezoek komt. © Hollandse Hoogte / dpa Picture-Alliance

UEFA verbiedt regenboogstadion in München bij duel Hongarije en komt met ander voorstel

UpdateDe UEFA verbiedt het om bij de wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije de Allianz Arena te laten verlichten in de kleuren van de regenboog. Dat meldt Bild. Jens Grittner, persvoorlichter van de Duitse voetbalbond, laat weten dat de UEFA vasthoudt aan de standaardkleuren die gelden voor stadions tijdens dit EK.

4 reacties

 • Timo Cleton

  3 maanden geleden
  Helaas zijn er nog mensen als christiaan jurjens op de wereld. Ze hadden jou op jonge leeftijd voorlichting moeten gegeven. Maar je bent nooit te oud om te leren dus even terug naar school. Dit onderwerp heeft niks met leeftijd te maken.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Rene de wilde.het lijkt wel of de maatschappij ons allemaal homo willen maken.houw er toch eens mee http://op.nu weten we het wel.
 • A Koord

  3 maanden geleden
  En terecht! Iedereen roept altijd kerk en staat gescheiden, dat geldt ook voor politiek en sport. Bovendien laat ieder land zijn eigen problemen eerst oplossen dan zich met een ander land te bemoeien. Ik zeg ook nog even Qatar? Hoe zit het daar ook alweer?
 • Christiaan Jurjens

  3 maanden geleden
  Waarom zal je voorlichting onder de 18 jaar leeftijd willen hebben je bent pas volwassen als je 18 jaar bent ik begrijp het probleem niet en vind de keuze van Hongarije goed