De Allianz Arena in München, waar Hongarije woensdag op bezoek komt.
Volledig scherm
De Allianz Arena in München, waar Hongarije woensdag op bezoek komt. © Hollandse Hoogte / dpa Picture-Alliance

UEFA verbiedt regenboogstadion in München bij duel Hongarije en komt met ander voorstel

UpdateDe UEFA verbiedt het om bij de wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije de Allianz Arena te laten verlichten in de kleuren van de regenboog. Dat meldt Bild. Jens Grittner, persvoorlichter van de Duitse voetbalbond, laat weten dat de UEFA vasthoudt aan de standaardkleuren die gelden voor stadions tijdens dit EK.

4 reacties

 • Timo Cleton

  1 jaar geleden
  Helaas zijn er nog mensen als christiaan jurjens op de wereld. Ze hadden jou op jonge leeftijd voorlichting moeten gegeven. Maar je bent nooit te oud om te leren dus even terug naar school. Dit onderwerp heeft niks met leeftijd te maken.
 • Rene De Wilde

  1 jaar geleden
  Rene de wilde.het lijkt wel of de maatschappij ons allemaal homo willen maken.houw er toch eens mee http://op.nu weten we het wel.
 • A Koord

  1 jaar geleden
  En terecht! Iedereen roept altijd kerk en staat gescheiden, dat geldt ook voor politiek en sport. Bovendien laat ieder land zijn eigen problemen eerst oplossen dan zich met een ander land te bemoeien. Ik zeg ook nog even Qatar? Hoe zit het daar ook alweer?
 • Christiaan Jurjens

  1 jaar geleden
  Waarom zal je voorlichting onder de 18 jaar leeftijd willen hebben je bent pas volwassen als je 18 jaar bent ik begrijp het probleem niet en vind de keuze van Hongarije goed
 1. Vandalen bekladden muurschildering van Rashford: buurtbewoners maken er al snel eerbetoon van
  VIDEO

  Vandalen bekladden muurschil­de­ring van Rashford: buurtbewo­ners maken er al snel eerbetoon van

  Een muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) moest vanochtend worden afgedekt omdat er aanstootgevende graffiti op was aangebracht na de penaltymisser van de spits in de EK-finale tegen Italië. Respectloos vandalisme, zo vonden duidelijk ook enkele buurtbewoners. Zij waren er snel bij om hartjes en boodschappen van liefde aan te brengen voor de Engelsman, die zich fel inzet voor kinderen in armoede.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’