1. Hoe houd je als horecabaas je hoofd boven water? Deze Kamper restauranteigenaar (29) werkt 40 uur per week op de bouw
    PREMIUM

    Hoe houd je als horecabaas je hoofd boven water? Deze Kamper restaurant­ei­ge­naar (29) werkt 40 uur per week op de bouw

    Hij is opgeleid tot zelfstandig werkend kok en leermeester en ruim vijf jaar eigenaar van restaurant De Stadsherberg in Kampen, maar werkt nu noodgedwongen 40 uur per week op de bouw. Stefan Menting (29) uit Creil geeft een inkijkje in hoe hij als eigenaar van een horecazaak het hoofd boven water probeert te houden nu de horeca vanwege corona al maanden dicht is. ,,Natuurlijk maak ik me wel eens zorgen, maar als ik pieker ga ik maar wat anders doen.’’
  1. Hoe evangelist uit Zeewolde miljoenen Nederlanders waarschuwt voor coronavaccin: ‘Het is een complot uit de hel’
    PREMIUM
    video

    Hoe evangelist uit Zeewolde miljoenen Nederlan­ders waarschuwt voor coronavac­cin: ‘Het is een complot uit de hel’

    Neem het niet, zegt evangelist Jaap Dieleman uit Zeewolde over het coronavaccin. Het is een ‘opmaat naar het teken van het beest’. Hij verkondigt deze onheilspellende boodschap in een gratis magazine, dat in het hele land op de deurmat ploft. Hij krijgt bijval, maar ook scherpe kritiek uit christelijk Nederland. Wie is deze man die de vaccinatie een ‘complot uit de hel’ noemt?