De politie pakte in Lelystad een 18-jarige man op die een grote hoeveelheid cash en drugs in zijn auto had liggen, waaronder tientallen zakjes hasj en wiet.
Volledig scherm
De politie pakte in Lelystad een 18-jarige man op die een grote hoeveelheid cash en drugs in zijn auto had liggen, waaronder tientallen zakjes hasj en wiet. © Twitteraccount Wijkagent Lelystad Centrum

18-jarige met drugs, cash en een mes opgepakt op parkeerplaats in Lelystad

De politie in Lelystad heeft gisteren rond 20.00 uur een jongeman (18) aangehouden die verdacht wordt van drugshandel. Wijkagent Jeffrey Verboekend trof tijdens een controle een grote hoeveelheid drugs en geld aan in de auto van de jongen, meldt de agent zelf via twitter.

2 reacties

 • H. Stoel

  1 jaar geleden
  wat maakt het nu uit waar de man vandaan komt, wees blij dat hij het vuilnis opruimt
 • Chinta M.L. Koster

  1 jaar geleden
  Is dat die nieuwe wijkagent uit Harderwijk die zo graag een meer uitdagendere plek wilde hebben?
 1. Docente jeugdinrichting Lelystad slachtoffer van zeden- en geweldsmisdrijf: ‘Verschrikkelijk’
  PREMIUM
  6

  Docente jeugdin­rich­ting Lelystad slachtof­fer van zeden- en geweldsmis­drijf: ‘Verschrik­ke­lijk’

  Een docente die lesgeeft binnen de muren van de jeugdinrichting (JJI) in Lelystad is deze week het slachtoffer geworden van een zeden- en geweldsmisdrijf. Ze werd betast en mishandeld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Een zegsman van de Dienst Justitiële Inrichtingen wil alleen bevestigen dat er een incident is geweest, waarbij één van de jongeren in de fout is gegaan. ,,Verschrikkelijk dat dit is gebeurd.”