Het woonadres van de agent uit Swifterbant werd openbaar gemaakt op Facebook
Volledig scherm
PREMIUM
Het woonadres van de agent uit Swifterbant werd openbaar gemaakt op Facebook © archief/Robin Utrecht

Adres van agent die ‘ze dood moeten schoppen’ online gezet door duo uit Lelystad: ‘Ik ben in het echt niet zo’

‘Die man moeten ze kk doodschoppen. Adresje online gooien? Wanneer gaan we langs met een paar mensen?’ De 22-jarige Julia V. en de 35-jarige Steve G. uit Lelystad tikten het maar zo onder een Facebook-bericht over een agent uit Swifterbant. V. – die de diender persoonlijk kende – besloot er nog een schepje bovenop te doen: ze publiceerde het woonadres de agent. „Waarom, vraag ik me nu zelf ook af.”

10 reacties

 • Julius Bruins

  1 maand geleden
  Zolang er in Nederland nog geen instantie is die moet beoordelen of ouders kinderen mogen krijgen, zal dit soort excessen blijven voorkomen. Kinderen zijn erfelijk belast met het "gedrag" van de biologische ouders, het is dus raadzaam om vooraf te beoordelen of mensen wel geschikt zijn om zich voort te planten en daarmee de Maatschappij een plezier doen met het toekomstige gespuis dat zij op de aarde zetten. Een mooi voorbeeld is ook de Ajax-aanhang die onze lieve burgemeester bedreigden.
 • joris clitorus

  1 maand geleden
  5 Jr cel en alle kosten voor verhuizing agent en schade vergoeding voor hem en zijn gezin
 • Frank Bruggeman

  1 maand geleden
  Het verweer ook, ik ben in het echt niet zo! Hoezo zijn het soms twee tekenfilmfiguren die Julia V. en Steve G.?
 • Patrick Panman

  1 maand geleden
  Eens met Andre
 • Diana Hoogeboom

  1 maand geleden
  'in 't echt ben ik echt niet zo" Sorry, maar dan ben je nog triester dan triest. Mensenlevens "kapot maken" achter een pc. Hoe diep kan je zinken. Voor dit soort mensen een levenslange verbod op internet. Net als bij een bkr. Registreren en bij iedere provider doorgeven.

Flevoland