Een politieagent rijdt de scootmobiel van een 71-jarige vrouw naar huis in Lelystad. De vrouw raakte gewond bij een aanrijding met een jonge fietser en moest ter controle naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Een politieagent rijdt de scootmobiel van een 71-jarige vrouw naar huis in Lelystad. De vrouw raakte gewond bij een aanrijding met een jonge fietser en moest ter controle naar het ziekenhuis. © Persbureau Midden Nederland

Agent rijdt scootmobiel naar huis na aanrijding 71-jarige vrouw in Lelystad

Een vrouw in een scootmobiel is dinsdagmiddag in Lelystad gewond geraakt bij een botsing met een jonge fietser. De vrouw van 71 moest ter controle naar het ziekenhuis. De scootmobiel van de gewonde vrouw werd door een politieagent naar haar huis gereden.

  1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
    Liveblog

    Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

    Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.