‘Agressieve’ muggen plagen buurt in Emmeloord: ‘Zat op de bank en voelde iets kriebelen’

videoZe komen als het donker is, plakken tegen ramen en muren en dringen als het even kan huizen binnen. Muggen. Niet een paar, nee hele wolken. Een buurt in Emmeloord heeft er al dagenlang last van. ,,Ik heb mijn hele huis potdicht gemaakt. Het lijkt wel een Egyptische plaag!’’ 

2 reacties

 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Staatsbosbeheer wil bij het Noordzeekanaal nog een brak drasgebied vergroten. Hoeveel muggen levert dit op bij het warmere weer, waar Snijder terecht op wijst. Langs de Randmeren kennen we dit verschijnsel ook al jaren.
 • J Snijder

  4 maanden geleden
  Komt door de zachte winter
 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.

Flevoland