Archiefbeeld van een grote steen. Volgens vader Jeroen werd zo'n soort steen door de busruit gegooid die daarna ook zijn dochter Ashley vol op het hoofd raakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van een grote steen. Volgens vader Jeroen werd zo'n soort steen door de busruit gegooid die daarna ook zijn dochter Ashley vol op het hoofd raakte. © BD / Privéfoto

Ashley (16) uit Creil kreeg tijdens busrit steen op haar hoofd: ‘Er stond zelfs iemand klaar om te filmen’

De 20-jarige Maarten V., die in januari een steen door een busruit in Emmeloord gooide en daarbij een meisje verwondde, hoorde dinsdag in de rechtbank een gevangenisstraf van anderhalf jaar tegen zich geëist worden. Het slachtoffer is nog altijd niet hersteld van de klap.

2 reacties

  • Evie Van Zeist

    1 jaar geleden
    Eens! Als bekend is dat de groep voorafgaand contact had via social media dan moet toch ook te achterhalen zijn wie er deel van uitmaakte? Laat ze allemaal maar flink dokken voor Ashley. Bijkomend voordeel is dat ze minder drugs kunnen kopen. Helden! 🤬
  • T blankhorst

    1 jaar geleden
    Lijkt me dat hele groep moet worden aangepakt. Laat ze in ieder geval financieel opdraaien voor een flinke vergoeding voor dit meisje. Ze zal met een beetje pech haar hele leven met deze misselijke streek moeten leven.