Auto botst hard op vrachtwagen op kruispunt Dronten: bestuurder bekneld, twee gewonden

Met video + updateBij een ernstig ongeval in Dronten is een automobilist bekneld geraakt. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Dronten, kwam bij een aanrijding met een vrachtwagen klem te zitten. Ook een 17-jarig meisje raakte gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

0 reacties

 1. Gaat het oudste stukje polder dan toch op de schop? Bewoners komen in verzet: ‘Massieve gebouwen passen hier niet’
  PREMIUM

  Gaat het oudste stukje polder dan toch op de schop? Bewoners komen in verzet: ‘Massieve gebouwen passen hier niet’

  Gaat het oudste stukje Oostelijk Flevoland eindelijk op de schop? Ontwikkelaar Levago kondigt aan dat de voorverkoop van twee appartementencomplexen op het werkeiland in Lelystad spoedig begint. Volgens bewoners van deze historische plek horen hier geen ‘massieve’ gebouwen’ thuis. ,,We beraden ons weer op acties, misschien gaan we elke avond de noodklok luiden.’’
  Lelystad-Haven
 2. Spectaculaire speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

  Spectacu­lai­re speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

  Er zal heel snel iets moeten veranderen bij Alcides. De ploeg uit Meppel ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Be Quick 1887 en moet daardoor meer en meer rekening houden met degradatie naar de eerste klasse. SV Urk boekte daarentegen een belangrijke zege in de strijd om handhaving in de derde divisie. HHC Hardenberg herstelde zich van twee nederlagen, terwijl Flevo Boys en VVOG niets zijn opgeschoten.