Auto slaat over vangrail en komt op tegengestelde rijbaan N50 tot stilstand; Inzittenden met schrik vrij

videoBij een éénzijdig ongeval op de N50 bij het knooppunt Emmeloord zijn donderdagmiddag twee personen met de schrik vrijgekomen.

De bestuurder van de auto, die in de richting van Ens reed, verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Het voertuig slipte, sloeg over de vangrail in de middenberm en kwam op de tegengestelde rijbaan tot stilstand. Daar bleef een grotere ravage uit.

De twee inzittenden raakten lichtgewond en zijn ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Het voertuig zal worden afgesleept. Tot die tijd wordt de linkerrijstrook afgezet en moet het verkeer op gepaste snelheid het ontspoorde en beschadigde voertuig passeren.

Hoewel ze over de middenberm sloegen en ondersteboven op de tegengestelde rijbaan landden, hoefden de twee inzittenden van het voertuig bij het eenzijdige ongeval op de N50 donderdagmiddag 'slechts' ter controle naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Hoewel ze over de middenberm sloegen en ondersteboven op de tegengestelde rijbaan landden, hoefden de twee inzittenden van het voertuig bij het eenzijdige ongeval op de N50 donderdagmiddag 'slechts' ter controle naar het ziekenhuis. © Gino Press

Flevoland