Verkeersdrukte tijdens de uittocht van festivalgangers op Lowlands in Biddinghuizen.
Volledig scherm
Verkeersdrukte tijdens de uittocht van festivalgangers op Lowlands in Biddinghuizen. © Edwin Vossen

Bezoekers staan muurvast op parkeerterrein Lowlands: ‘Geen water te krijgen’

Duizenden bezoekers van Lowlands hadden vandaag grote moeite om het parkeerterrein van het festival te verlaten. Sommigen stonden al uren in de file, onder wie Edwin Vossen uit Breda: ,,We waren even na 11.30 in de auto gestapt en waren maar 200 meter verplaatst in een paar uur tijd, het was vrij chaotisch.” Aan het einde van de middag was de meeste verkeersoverlast voorbij.

12 reacties

 • evert koekkoek

  5 maanden geleden
  Was dat niet te verwachten? Misschien had men om deze uittocht wat sneller te kunnen afhandelen enkele lokale wegen tijdelijk voor het doorgaande verkeer af moeten sluiten. Ik vraag me ook af wat er was gebeurd als zich een calamiteit had voorgedaan en het terrein ontruimd moest worden. Daar is waarschijnlijk onvoldoende over nagedacht.
 • Rogier De Groot

  5 maanden geleden
  Tip voor de volgende keer. Auto parkeren bij de Elburgerbrug of bij Elburg. Fiets of bolderkar en lopen maar. Met een uurtje ben je bij het terrein.
 • R Vries

  5 maanden geleden
  Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.
 • W. Kloppenburg

  5 maanden geleden
  Zelfs een ezel zou een paar flessen water bij zich hebben. Gouden kans volgende keer je kunt op die parking flesjes water verkopen voor 20 euro per stuk.
 • Adrie Jehee

  5 maanden geleden
  Zo heet was het helemaal niet vandaag. Wat een gejank weer, maar ja, als je brak bent is alles te veel.