Hulpdiensten waren november 2019 massaal bij de plek van het fatale ongeluk. Foto archief
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten waren november 2019 massaal bij de plek van het fatale ongeluk. Foto archief © AS Media

Bij fataal ongeval in Lelystad omgekomen Suraj (4) en zijn opa (67) bleven ook na hun dood samen

De 4-jarige Suraj en zijn opa (67) waren onafscheidelijk. Dus toen ze op 29 november 2019 samen omkwamen bij een ongeluk op de Larserdreef in Lelystad, besloot hun familie om de twee ook na hun dood samen te laten zijn. ,,Ze zijn nooit bij elkaar weggeweest. We hebben hun lichamen tot het afscheid aan elkaar verbonden met een lint.’’

4 reacties

 • jaap Vahrmeijer

  4 maanden geleden
  Dus drie mensen dood rijden krijg je maar 3mnd voorwaardelijk,terwijl als je met een fakkel in de straat loopt en een bewoner voelt zich bedreigd keihard 9 mnd gevangenis straf krijgt. Wens de rechter sterkte en hoop dat hij rustig slaapt.
 • john hetebrij

  4 maanden geleden
  elke dag dat ik er langs reed op de bewuste plek zie ik het hoekje met -prominent- de http://panda.De kaarsjes, de knuffels.. dacht er elke keer aan, zelfs nu als ik ergens een pandabeer zie denk ik aan dit voorval. Lees ik dit verhaal weer terug valt mij voornamelijk op het volledig leeghoofdig ge*u* van de dader die zich in het slachtoffer waant . Het soort dat zonder enige besef weet wat het heeft aangedaan. stuitend... zoveel onbenul en arrogantie jegens de slachtoffers en nabestaanden.
 • Chris Huisman

  4 maanden geleden
  @Ron, precies. En zo’n straf past beter bij slechte interpunctie.
 • ron masson

  4 maanden geleden
  dan zegt de recht foei beter opletten. dus 80 uur taak strafje 3 mnd voorwaardelijke , rij ontzeging en 250 euro boete.
 1. Deze zorghelden willen jullie in het zonnetje zetten: ‘De directie krijgt wel eens hoofdpijn van haar bemoeienissen’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  3

  Deze zorghelden willen jullie in het zonnetje zetten: ‘De directie krijgt wel eens hoofdpijn van haar bemoeienis­sen’

  Het is vandaag de dag van de zorg. Op deze dag zet de Stentor zorgmedewerkers in het zonnetje met hulp van lezers. Eind maart deden we een oproep om jouw eigen zorgheld te nomineren. De reacties stroomden binnen. Twee zorghelden besloten we te verrassen: Josee Leerkes uit Apeldoorn en de voltallige ok-afdeling van het Deventer Ziekenhuis. De twee uitverkorenen staan symbool voor alle zorgmedewerkers die iedere dag weer voor anderen het onderste uit de kan halen.

Flevoland