Het was al de elfde keer dat de bestuurder is aangehouden zonder rijbewijs, dus de Lelystadse politie maakte deze fotobewerking met een elfje op een rijbewijs.
Volledig scherm
Het was al de elfde keer dat de bestuurder is aangehouden zonder rijbewijs, dus de Lelystadse politie maakte deze fotobewerking met een elfje op een rijbewijs. © Politie Lelystad

Bijzonder hardleerse Amsterdammer gepakt in Lelystad, politie plakt ‘elfje’ op zijn rijbewijs

De Lelystadse politie heeft een 32-jarige Amsterdammer gepakt die al 10 keer eerder bekeurd was voor het rijden zonder rijbewijs. 

6 reacties

 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Op naar de elfde keer.. Krijgt tie dan bloemen van de politie?
 • F. Post

  1 jaar geleden
  Ik denk dat ik geen rechtbank nodig heb mocht hij mijn kind aanrijden. Zet zo'n gozer vast met openstaande boetes. Moet ik deze rechtstaat nog serieus nemen of klopt onze regelgeving niet.
 • Bert van der Vegt

  1 jaar geleden
  Geldboete omzetten in celstrafx2 aub
 • Ton van Leeuwen

  1 jaar geleden
  #J.Albers. Wat denkt u dat de politie, NL en de wetgever hier aan kunnen doen? Ik wens niemand toe dat er een familielid bij een verkeersongeval of wat voor ongeval dan ook letsel of nog erger overkomt. Maar ongeleide projectielen en onverantwoord gedrag, daar is niets tegen opgewassen. Ik denk dat de regering heel blij met u is als u wel een oplossing kunt bedenken.
 • J. Albers

  1 jaar geleden
  Hoe dan…. Ik ben 60 en ben in mijn hele leven 2 keer aangehouden. Soms begrijp ik er helemaal niets van. 32 jr en 11 keer terecht aangehouden. En gewoon weer loslaten na een boete? Morgen rijdt deze meneer mijn dochter dood. Ben benieuwd hoe NL en vooral de wetgever, regering dan reageert. Ik denk dat ze zeggen dat ze geschokt zijn. Want dat hoor je nu eenmaal met een uitgestreken smoelwerk hoort te zeggen.