Brasserie AanDeel is woensdagochtend officieel geopend. Het personeel heeft een grote glimlach op het gezicht als het terras helemaal vol zit en de zon schijnt.
Volledig scherm
PREMIUM
Brasserie AanDeel is woensdagochtend officieel geopend. Het personeel heeft een grote glimlach op het gezicht als het terras helemaal vol zit en de zon schijnt. © Martijn Bijzitter

Brasserie AanDeel levert bijzonder aandeel nieuw plein Emmeloord: ‘Meer dan voldoende personeel’

Brasserie AanDeel aan het vernieuwde plein De Deel in Emmeloord gaat de komende tijd open in stapjes. Niet vanwege versoepelde coronamaatregelen, maar om het personeel te laten wennen aan het werk. Zestien mensen met een hulpvraag werken er. ,,Door corona hebben we tijd gekregen om alles goed te doen”, zegt bedrijfsleider Annemarie van Wieren.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Flevoland