Burgemeester van Dronten, Jean Paul Gebben (rechts) dringt in een brief aan demissionair minister Hugo de Jonge op aan om een oplossing te zoeken voor het vaccineren van arbeidsmigranten die niet geregistreerd staan in de BRP.
Volledig scherm
Burgemeester van Dronten, Jean Paul Gebben (rechts) dringt in een brief aan demissionair minister Hugo de Jonge op aan om een oplossing te zoeken voor het vaccineren van arbeidsmigranten die niet geregistreerd staan in de BRP. © Freddy Schinkel

Burgemeester van Dronten dringt bij minister De Jonge aan op vaccinatie van arbeidsmigranten

Burgemeester Jean Paul Gebben van Dronten dringt in een brief aan demissionair minister Hugo de Jonge aan om alle arbeidsmigranten in te enten. De gemeente, waar arbeidsmigranten niet weg zijn te denken, wil graag met het ministerie meedenken over hoe mensen die niet in de Basisregistratie Personen staan, bereikt kunnen worden. 

1 reactie

 • Harry Bergman

  1 week geleden
  We hebben nog wel wat Astra over Is goed genoeg toch?
 1. Drukke Gooiseweg in Flevoland wordt helemaal vierbaans, nog even overlast maar dan is het werk klaar
  PREMIUM

  Drukke Gooiseweg in Flevoland wordt helemaal vierbaans, nog even overlast maar dan is het werk klaar

  Wie regelmatig over de drukke Gooiseweg (N305) van Zeewolde naar Almere rijdt had het al lang opgemerkt: de verdubbeling naar vier banen komt er aan. Na twee jaar voorbereidend werk wordt nu de laatste zet gegeven, eind september is de vierbaansweg klaar. Maar eerst nog even door een zure appel heen bijten, want vanaf 28 juni is de weg twee weken lang volledig afgesloten voor verkeer.

Flevoland