Celeste van Veenen zegt nu: ,,Ik kan nu weer genieten van mooie momenten.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Celeste van Veenen zegt nu: ,,Ik kan nu weer genieten van mooie momenten.’’ © Freddy Schinkel

Celeste (28) uit Dronten bleef achter met schuld na operatie in Spanje, spijt heeft ze niet: ‘Ik kan weer genieten’

VIDEO‘Pas op met medische crowdfunding‘ mag het Centrum voor Medisch Ethiek dan wel zeggen, maar Celeste van Veenen (28) zou het zo weer doen. Twee keer ging de Drontense onder het mes in Spanje voor een operatie die voor haar in Nederland niet mogelijk is. Spijt heeft ze niet, al bleef ze achter met een schuld van 10 mille na crowdfunding. ,,Ik had voor de ingreep eigenlijk geen leven meer. Ik kan nu weer genieten van mooie momenten.’’ 

7 reacties

 • Pascal Van der Burgt

  2 maanden geleden
  Celeste, er zijn vele behandelingen die niet bewezen effectief zijn. En de kosten zijn enorm.
 • Celeste Van Veenen

  3 maanden geleden
  Elvira, het gaat hier om een dure ingreep, maar wel bij een zeer zeldzame complicatie van een aandoening. Je hebt het dus over een vrij kleine groep die dit nodig heeft, daar merk je als klant van een zorgverzekeraar niks van. Als deze ingreep nou honderden keren per jaar betaald moest worden, werd het een ander verhaal.. ;)
 • Elvira Thomas

  3 maanden geleden
  Ik neem aan dat alle reageerders hieronder het ook prima vinden om een fors bedrag meer aan zorgpremie te betalen per maand?
 • M. Steenbergen

  3 maanden geleden
  Helemaal eens met B Zielemans zo oneerlijk dit.
 • B Zieleman

  3 maanden geleden
  Ik begrijp niet dat dit soort behandelingen niet- of niet gedeeltelijk vergoed worden, zeker als ze zo positief uit vallen! "Anderen" krijgen verdorie gratis zorg!

Flevoland