Leden van Scouting Emmeloord tijdens de opening van hun clubhuis in 2008. De afgebeelde personen zijn voor zover bekend geen deelnemers aan het zomerkamp geweest waar coronabesmettingen plaatsvonden. Zij zijn daarom onherkenbaar in beeld gebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van Scouting Emmeloord tijdens de opening van hun clubhuis in 2008. De afgebeelde personen zijn voor zover bekend geen deelnemers aan het zomerkamp geweest waar coronabesmettingen plaatsvonden. Zij zijn daarom onherkenbaar in beeld gebracht. © archief/Hans Veenhuis

Corona slaat toe tijdens scoutingkamp in Emmeloord: deelnemers in quarantaine

Meerdere leden van Scouting Emmeloord zijn afgelopen weekeinde positief getest op corona. Zij hadden deelgenomen aan een zomerkamp dat van 9 tot en met 17 juli plaatsvond in Rotterdam. Om hoeveel mensen het gaat, wil Scouting Nederland niet zeggen.

1 reactie

 • Rik Terecht

  3 maanden geleden
  Volgens mij kun je de aantallen besmetting gewoon melden heeft niks met privacy te maken. Wat een een arrogantie
 1. Na twee heftige jaren snakken pretparken Walibi en Slagharen naar ouderwets seizoen, maar: ‘We blijven voorzichtig’
  PREMIUM

  Na twee heftige jaren snakken pretparken Walibi en Slagharen naar ouderwets seizoen, maar: ‘We blijven voorzich­tig’

  Lege parken, kelderende bezoekersaantallen en stagnerende inkomsten. Als pretparkdirecteuren Mascha Taminiau en Dave Storm de afgelopen twee jaar met een woord moeten omschrijven, kiezen ze voor heftig. Aan de vooravond van een bijna ouderwetse herfstvakantie kijken de directeuren van Walibi Holland en Slagharen terug en vooruit: ,,We zijn vindingrijker geworden.”

Flevoland