De trap naar het gerechtsgebouw waar Jelle Post werd vrijgesproken. Inzet: de cocaïne die in truck werd gevonden.
Volledig scherm
De trap naar het gerechtsgebouw waar Jelle Post werd vrijgesproken. Inzet: de cocaïne die in truck werd gevonden. © Geert Langendorff/Douane

De thuiskomst van de vrijgesproken Jelle Post uit Urk: warm welkom met vlaggen en spandoeken

De maandagmiddag in Engeland vrijgesproken Jelle Post is weer in het land. Op ‘zijn’ Urk werd de vrachtwagenchauffeur warm onthaald: Nederlandse vlaggen hingen aan het gemeentehuis en een spandoek was te zien in de straten. 

0 reacties

 1. ‘Hard bewijs’ tegen Jelle Post uit Urk rammelt: vrijspraak van drugstransport. ‘Nooit meer naar Engeland’
  PREMIUM

  ‘Hard bewijs’ tegen Jelle Post uit Urk rammelt: vrijspraak van drugstrans­port. ‘Nooit meer naar Engeland’

  Urker Jelle Post verliet maandagmiddag als vrij man de rechtbank in het Engelse Canterbury. Een twaalfkoppige jury verklaarde hem unaniem onschuldig aan het smokkelen van cocaïne en ketamine. De vrachtwagenchauffeur gaf vanaf zijn arrestatie vorig jaar juli aan niet te weten hoe de megavangst aan harddrugs in de dubbele bodems van bloemenkarren in zijn trailer belandde.
 2. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
  Liveblog

  Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

  Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Flevoland