Op de Torenvalkweg tussen Lelystad en Almere werd de vrouw uit Lelystad de bosjes in gesleurd en verkracht. Volgens het OM is tbs'er Patrick van der Z. (38) de dader.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Torenvalkweg tussen Lelystad en Almere werd de vrouw uit Lelystad de bosjes in gesleurd en verkracht. Volgens het OM is tbs'er Patrick van der Z. (38) de dader.

Dna op opvallende plekken na brute verkrachting Lelystad, maar verdachte tbs'er ontkent

Een ontsnapte tbs’er heeft volgens het Openbaar Ministerie in september vorig jaar een toen 51-jarige vrouw uit Lelystad verkracht. Het slachtoffer zat op een bankje in de buurt van de Torenvalkweg in het buitengebied, toen ze van achteren door iemand werd aangevallen en meegesleurd de bosjes in. Ze kwam tussen de brandnetels terecht, waar haar aanvaller haar misbruikte.

0 reacties

 1. Van boa-beuker tot nazi-rel: hoe jongeren Urk al jaren terroriseren. ‘Lastig om dit direct te stoppen’
  PREMIUM
  3

  Van boa-beu­ker tot nazi-rel: hoe jongeren Urk al jaren terrorise­ren. ‘Lastig om dit direct te stoppen’

  De incidenten rijgen zich de laatste jaren aaneen op Urk: van tientallen jongeren die het gemeentehuis vernielen tot jongeren die als nazi’s door de straten marcheren. Bij de meeste schermutselingen worden vooral jonge daders gepakt. Niet alle betrokken jongeren krijgen straf. Een overzicht van de ongeregeldheden die de laatste twee jaar veel stof doen opwaaien.
 2. KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging

  Een grijze coronakaart vandaag in Oost-Nederland: opnieuw daalt het aantal positieve testuitslagen in de regio’s van de Stentor. Flevoland noteert nog wel een lichte stijging, terwijl heel Nederland het laagste aantal positieve tests noteert sinds begin juli. Opvallend is dat er in de regio’s van de Stentor zowel nul ziekenhuisopnames als nul sterftegevallen gemeld werden.

Flevoland