Volgens boswachter Rob Koetsier wordt kampeerterrein De Banken in Zeewolde al meer dan twee maanden geteisterd door vandalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens boswachter Rob Koetsier wordt kampeerterrein De Banken in Zeewolde al meer dan twee maanden geteisterd door vandalen. © Bram van de Biezen

Duizenden euro's schade op kampeerterrein in Zeewolde, boswachter woest op groepje jongeren

Boswachter Rob Koetsier is het zat: al maandenlang worden op kampeerterrein De Banken in Zeewolde, eigendom van Staatsbosbeheer, vernielingen aangericht. Als daders wijst hij naar een vaste jongerengroep die graag op het terrein rondhangt. Inmiddels is er al voor duizenden euro’s schade.

2 reacties

  • Yvonne Veld

    2 jaar geleden
    Henk Dat is gewoon een dom excuus. Vernielingen zijn nooit goed te praten. Heeft meer (zo niet alles) met opvoeding, respect, fatsoen, waarden en normen te maken. Het probleem van tegenwoordig is dat mensen zichzelf niet meer kunnen vermaken maar vermaakt moeten worden door een ander. Vandalisme is beperking verstand, stoer doen. Je blijft met je tengels van andermans spullen af.
  • henk hartog

    2 jaar geleden
    Schande dat er veel vernield wordt.. MAAR er is weinig te doen VOOR DE JEUGD, vroeger had je jeugdhonken in elke stad of dorpwaar ze konden sjoelen of tv kijken.. Tegenwoordig véél wegbezuinigd. EN natuurlijk ook met deze GRIEPVIRUS CORONA tijd , er is veel dicht, véél mag niet... Tja...