Anja Keuter uit Urk is kandidaat-lijsttrekker van de BBB in Flevoland.
Volledig scherm
PREMIUM
Anja Keuter uit Urk is kandidaat-lijsttrekker van de BBB in Flevoland. © Foto Freddy Schinkel

Eigenaresse van Urker ‘protestkotter’ is het gezicht van BBB in Flevoland: ‘Stikstof is het belangrijkste onderwerp’

Ze maakt zich al jaren sterk voor de visserij en daar komen de boeren nu bij. Anja Keuter (46) uit Urk is kandidaat-lijsttrekker voor de BoerBurgerBeweging (BBB) in Flevoland. Ze heeft ambities, droomt al van een zetel in de Tweede Kamer. ,,Wat er nu zit dat vind ik zo’n kleuterklas. Ga eens crisissen oplossen in plaats van dat constante bekvechten.’’

8 reacties

 • evert koekkoek

  3 maanden geleden
  @Daniel De Boer, in een vrij land mag ik net zoals u een aparte mening hebben. Kijk nog eens goed naar de openingszin in uw reactie: "Het enige onderwerp in haar kunnen is toch echt nep nieuws." U speelt hier op de vrouw, op haar, op iemand met wie u nog nooit hebt gesproken. U voelt zich ver boven haar verheven mede door het verwijt over haar kunnen en verspreiden van nep nieuws. Dat vind ik van u arrogant, bedreigend en denigrerend naar haar en naar de verslaggever die zij heeft gesproken.
 • Daniel De Boer

  3 maanden geleden
  evert koekkoek Hoezo ik woon in Nederland, dit is een vrij land. Ik snap dat jij dat soms vervelend vindt, maar jij hebt soms hele aparte meningen, die in een niet-vrij land niet doorgelaten zouden worden. Kortom, het is een beetje ironisch dat je je nu zo opstelt. Ps: Leer lezen, ik zeg ''men''. Ik speel niet op de man, zelfs met deze opmerking tegen jou heb ik geen waardeoordeel over jou gegeven, ik zou echt aanraden om je eens wat anders op te gaan stellen. Vooral met je dreigende toon.
 • evert koekkoek

  3 maanden geleden
  @Daniel de Boer, weer zo'n een laag bij de grond zijnde reactie. Als er een is die nepnieuws verspreidt en daarbij voortdurend op de persoon speelt, vraag ik mij af of dit het enige is wat in uw kunnen zit. En dan ook nog iemand openlijk voor arrogant uitmaken? Ik zou toch maar inbinden en beter op uw woorden letten.
 • Daniel De Boer

  3 maanden geleden
  Piet Van Vleuten Oké, maar ook niet wat zij zelf zegt? Waar ik mijn mening op baseer, het gaat hier.. immers om haar? Wat heeft de TV hiermee te maken? Ik ben geen gekkie die Ongehoord Nederland kijkt.
 • Tiemen De Vries

  3 maanden geleden
  Heel veel succes Anja en blijf met beide benen op de grond!! Gods zegen in deze donkere tijd toegewenst!!!