Elfkoppige familie Jelies bereidt zich voor op Televizier Gala: ‘We hebben al gewonnen’

VideoHet is weer begonnen: de strijd om de Televizier-awards. De prestigieuze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan programma’s, presentatoren, acteurs en talenten op de Nederlandse televisie. Kijkers bepalen wie wint. De Tollebeekse familie Jelies uit het genomineerde programma Een Huis Vol bereidt zich alvast voor op de rode loper.

4 reacties

 • Sophie Soors

  2 dagen geleden
  Jashua natuurlijk is het niet overal op de wereld even dichtbevolkt maar voor Nederlandse begrippen is het behoorlijk vol en dat merken we tijdens de files en zeker in het Westen van het land als mensen op zoek naar een woning gaan. Natuurlijk moeten de mensen het zelf weten, maar de economie van nu waar heel veel vacatures zijn, kan zomaar instorten. Dan zit je als ouder van zo'n gezin met 4 volwassen kinderen die geen baan en geen woning kunnen vinden.
 • Joshua Meer

  4 dagen geleden
  Wat nou over bevolking??? 80% van de aarde wordt niet eens bewoond. alles hoopt zich op langs de kust en in het midden van een groot aantal continenten woont nog geen hond. En daar komt bij dat klimaatverandering niet door de gewone burger komt maar van de rijke die alleen maar meer en meer willen
 • Vermolen

  4 dagen geleden
  Dat het hier vol is in Nederland komt door wat anders...
 • van Dijk

  5 dagen geleden
  Dit is schandalig! Van alle gevaren voor het klimaat is die van de overbevolking op aarde de grootste. Nederland vol? Woningen tekort? Rara hoe komt dat?

Flevoland