Grand Café Emmeloord serveerde zaterdag gratis koffie met taart. Om iets leuks te doen voor de klanten én om een statement te maken richting kabinet.
Volledig scherm
Grand Café Emmeloord serveerde zaterdag gratis koffie met taart. Om iets leuks te doen voor de klanten én om een statement te maken richting kabinet. © Foto Freddy Schinkel

Geen boetes, wel waarschuwingen voor horeca in Flevoland na protest: ‘We voelen ons gesteund’

Meerdere horecazaken in Flevoland hebben zaterdag bij wijze van protest de deuren geopend, maar dat heeft voor zover bekend niet tot boetes geleid. Wel moet de eigenaar van café The Bottum in Emmeloord op gesprek komen bij de gemeente. Deze zaak ging langer door dan de bedoeling was. 

1 reactie

 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  De anarchie in Flevoland heeft het gewonnen. Dit gaan we ook maar toepassen op andere gebieden.
 1. Deze brandweerlieden redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’
  PREMIUM
  met video
  1

  Deze brandweer­lie­den redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’

  Een explosie, een pand stort in. Onder het puin zit een slachtoffer bekneld. Als de reguliere hulpdiensten iemand niet kunnen bevrijden, worden STH-teams (Specialisme Technische Hulpverlening) van de brandweer ingeschakeld. Afgelopen maand gebeurde dat twee keer: na gasexplosies in Oldenzaal en Bilthoven. Een van de vijf landelijke teams heeft Zwolle als standplaats. Teamleiders Geoffrey Bos en Mike Haerlman geven een kijkje achter de schermen.

Flevoland