Zonder geen stroom werkt de traplift niet. Dat zorgt voor problemen bij Dinie en Jan van der Veen in Bant tijdens onderhoudswerk aan het elektriciteitsnetwerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Zonder geen stroom werkt de traplift niet. Dat zorgt voor problemen bij Dinie en Jan van der Veen in Bant tijdens onderhoudswerk aan het elektriciteitsnetwerk. © Freddy Schinkel

Geen stroom in Bant: wat te doen met traplift, koeling en lunches?

Voor de derde keer in korte tijd gaat de stroom eraf in een deel van Bant. Omdat het onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk wel een dag kan duren, zegt Twenty7 alle vrijdagse bedrijfslunches af terwijl het eetcafé nog moet bijkomen van de zoveelste corona-lockdown. Supermarkt Troefmarkt kondigt aan de deuren gesloten te houden zolang er geen stroom is. 

0 reacties

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. Heerde is kampioen, ‘s-Heerenbroek en CSV‘28 beslissen het volgende week en Urk boekt cruciale zege

  Heerde is kampioen, ‘s-Heeren­broek en CSV‘28 beslissen het volgende week en Urk boekt cruciale zege

  Er was uiteindelijk meer moeite voor nodig dan de eerste helft had voorspeld, maar SV Urk boekte een belangrijke zege op Excelsior‘31 en zette daarmee een grote stap richting lijfsbehoud. Dat geldt niet voor Flevo Boys, d‘Olde Veste’54 en VVOG, zij leden een dure nederlaag. ‘s-Heerenbroek en CSV‘28 houden het spannend en ook asv Dronten blijft meedoen om de prijzen. In Heerde mag de vlag al uit.