Gewonde door zware aanrijding in polder

VideoOp de Larserringweg nabij Lelystad is zaterdagmiddag een inzittende van een auto gewond geraakt bij een zware aanrijding.

Het ongeval had rond 14.45 uur plaats op de kruising met de Lisdoddeweg. De bestuurder van een personenauto zag een bestelbus over het hoofd bij het oprijden van de Laserringweg. De auto raakte de bus vol in de flank, die daardoor over de kop sloeg. Eén van de twee inzittenden van de bestelbus raakte gewond. Deze persoon is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vier inzittenden van de personenauto werden gecontroleerd door ambulancepersoneel maar bleven ongedeerd.

De beide voertuigen zijn zwaar beschadigd.

Volledig scherm
© GinoPress B.V.
  1. Bruins kaart mogelijkheid 24-uurs spoedhulp in Lelystad alsnog aan
    PREMIUM

    Bruins kaart mogelijk­heid 24-uurs spoedhulp in Lelystad alsnog aan

    Het was onmiskenbaar de day after. De dag nadat minister Bruno Bruins bekend maakte dat acute verloskunde en volwaardige spoedeisende hulp bij de doorstart van de IJsselmeerziekenhuizen niet mogelijk is. In Lelystad en op Urk barstten de protesten los. Ook de – met name- oppositie in de Tweede Kamer liet zich niet onbetuigd. ,,U bent volstrekt onbetrouwbaar,’’ beet SP Tweede Kamerlid Henk van Gerven de minister in het debat toe.

Flevoland

poll

Edelherten verhuizen?? Schiet ze gewoon af!

  • Eens! (34%)
  • Oneens! (66%)
2580 stemmen