Medewerkers van Defensie worden op het terrein van het Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en; Trainingscentrum (DGOTC) opgeleid om GGD’en te helpen bij het uitvoeren van tests op het coronavirus.
Volledig scherm
Medewerkers van Defensie worden op het terrein van het Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en; Trainingscentrum (DGOTC) opgeleid om GGD’en te helpen bij het uitvoeren van tests op het coronavirus. © ANP

GGD in Flevoland verhoogt testcapaciteit door hulp van militairen

De GGD in Flevoland krijgt de komende tijd hulp van militairen bij het afnemen van coronatesten bij inwoners. Door de hulp van defensie kan de GGD per dag meer testen afnemen. ,,Op dit moment willen ook in Flevoland veel mensen zekerheid over klachten die zij hebben”, meldt de GGD.

2 reacties

 • JM Asselt

  4 weken geleden
  NL op z'n smalst, huisartsen mogen de boosterprik niet zetten. Belachelijk gewoon. Er wordt gevraagd om zo veel mogelijk thuis te blijven, voor boosterprikken wordt je het heleland door gestuurd, hoe zo? CO2 uit stoot terug dringen! Ik begin steeds meer argwaan te krijgen van dat hele corona gedoe. Hier wordt niet over na gedacht, die booster prikken hadden allang gezet kunnen zijn als er beter over na was gedacht. Oh oh wat is die rutte toch goed!
 • P. Pietersen

  1 maand geleden
  fijn dat de test opgeschoond wordt , echter zegt dit helemaal niks , hoeveel mensen zijn er echt ziek van 0.0015% ?
 1. Cafés en restaurants in Flevoland openen de deuren als protest tegen coronaregels: ‘Als grof vuil behandeld’
  PREMIUM

  Cafés en restau­rants in Flevoland openen de deuren als protest tegen coronare­gels: ‘Als grof vuil behandeld’

  't Voorhuys in Emmeloord is zaterdagmorgen amper open of de klanten stromen toe en de eerste biertjes worden getapt. Het grand-café is weer even in bedrijf en dat weet het publiek wel te waarderen. Ook elders in Flevoland gaan horecazaken los bij wijze van protest tegen de coronaregels. ,,Het voelt alsof we als grof vuil aan de kant van de weg zijn gezet.’’

Flevoland