Stichting Annemieke
Volledig scherm
PREMIUM
Stichting Annemieke © Stichting Annemieke

Grote grazers in de Oostvaardersplassen drinken al jaren zwaar vervuild water

De grote grazers in de Oostvaardersplassen drinken al jaren vervuild drinkwater. Dat blijkt uit rapporten van de Gezondheidsdienst voor Dieren, die via Stichting Annemieke boven tafel zijn gekomen. JA21 gaat er maandag bij Provinciale Staten schriftelijke vragen over stellen.

2 reacties

 • J Visser

  2 jaar geleden
  Jero je caps lock blijft hangen
 • jero world

  2 jaar geleden
  WILDLIFE HOLLAND 4WIT WATER is een compilatie van zeven jaar non-stop filmen. Ik filmde ruim 6000 hectare uiterwaarden en natuurgebieden langs de Waal en Maas. Ik fietste hiervoor ruim 14000 kilometer van Lobith tot Tiel (50 km) aan beide kanten van de Waal De film WIT WATER laat zie hoe de wetten van Moeder Natuur op grove wijze bewust worden overtreden ! Deze grove overtredingen zullen consequenties hebben! schokkende film op Youtube.
 1. Zoektocht naar 'beperkte' Paulus Daniels (59) uit Lelystad levert niets op: ‘Dit is niet wat we hadden gewenst’
  PREMIUM
  update | Met video

  Zoektocht naar 'beperkte' Paulus Daniels (59) uit Lelystad levert niets op: ‘Dit is niet wat we hadden gewenst’

  Familie, vrienden en tientallen anderen doen vandaag mee aan een grote zoekactie naar Paulus Daniels (59) uit Lelystad. Hij werd op 14 januari voor het laatst gezien, zijn kinderen houden er rekening mee dat hij zichzelf van het leven heeft beroofd. ,,We hopen duidelijkheid te krijgen”, zegt zoon Sem (24). ,,Het is onwerkelijk wat er gebeurt.”